Café, presentbutik och grilltält

Café och presentbutik

I Tykarpsgrottans café hittar ni goda kakor, glass och matiga smörgåsar. Caféet har plats för 40 personer, och i den intilliggande konferens - och festlokalen finns ytterligare 50 sittplatser. När vädret tillåter kan ni njuta av er fika under björkarna på uteserveringen. Önskar ni att fika med medhavd matsäck är ni välkomna att använda våra utemöbler. På anläggningen finns också en grillstuga. För större förbokade sällskap och bussgrupper  kan vi erbjuda paket där såväl fika och guidad visning i Tykarpsgrottan ingår.

Tykarpsgrottan har även en presentbutik med artiklar som har anknytning till kalk & fossil, gruvan och dess invånare vintertid, fladdermössen. I presentbutiken finns också ett litet kioskutbud.

Grilltält med något för alla

Grillkvällarna vid Tykarpsgrottan har blivit otroligt populära! Under hela sommaren samlas var onsdag människor som vill äta gott och umgås i härlig miljö. Här erbjuds korv, hamburgare, viltburgare, kvällens rätt och riktigt god fika. Varmt välkomna att besöka vårt grill- och cafétält var onsdag från den 4/5 - 28/9 med start kl. 17.00.
Under perioden 9/7 - 7/8 har grilltältet öppet dagligen 10.00 - 16.00. Vi erbjuder vegetariska och glutenfria alternativ.